Betalen

Om de beste service aan te bieden, hebben wij een brede variatie aan betaalmogelijkheden, zodat er altijd wel een passende methode te vinden is. Graag leggen we uit wat de mogelijkheden zijn;

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan internet bankieren bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Mistercash/Bancontact

Bancontact / Mistercash is veruit de meest gebruikte online betaalmethode in België. Het biedt ongeveer dezelfde voordelen als iDeal.

Creditcards

Bij ons is het tevens mogelijk om uw bestelling te betalen met uw credit card. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. De betaling verloopt via het Mollie platform en wij hebben geen toegang tot uw credit card gegevens. Bij een acceptatie van uw credit card gegevens bij het platform Mollie nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

Paypal

Paypal is een internationaal veel gebruikte betaal optie.

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling wordt er na het plaatsen van uw bestelling een email naar u verzonden met hierin een samenvatting van uw bestelling. Hiervoor moet je wel even contact opnemen met onze klantenservice.